همه چیز از همه جا

هر انچه که فکرش را بکنید

همه چیز از همه جا

هر انچه که فکرش را بکنید

تحصیل در آلمان و پاسخ پرسش های متداول در مورد پذیرش مؤسسات معتبر در آلمان

عنوان: راه های تحصیل در آلمان و شرایط موجود در مورد گرفتن ویزای تحصیلی مؤسسات معتبر در آلمان

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارندقوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

مهاجرت به آلمان و آشنایی با بلوکارت (Blue Card) آلمان

مهاجرت به آلمان یا اروپا از راه بلو کارت (Blue Card) یکی از راه های رسیدن به این کشور برای اقامت است.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.از طریق بلو کارت می توان برای کارگران ماهر, متقاضیان تحصیل و افراد جویای کار, اقامت اروپا را اخذ نمود.بلو کارت اتحادیه اروپا در ابتدا برای 4 سال صادر می شود, و یا برای یک دوره قرداد کار شما با کارفرما در اختیار شما قرار می گیرد.در طول دو سال ابتدایی حضور در آلمان, هرگونه تغییر شغل در اروپا باید با هماهنگی و تایید سازمان مهاجرت کشور باشد.

از خانه تا اقامت دائم آلمان را با Blue Card در 3 سال طی کنید.

نیروهای متخصص که اهل کشورهای خارج از حوزه ی یورو می‌باشند، می‌توانند تقاضای اجازه کار موقت تحت عنوان Blue Card (بلو کارت یا کارت آبی) کنند. درخواست Blue Card باید به اداره اتباع خارجی در شهرها و ایالت های مختلف آلمان ارایه شود. تصمیم صدور و یا عدم صدور بلو کارت برای متقاضیان، توسط اداره اتباع خارجی (Die Ausländerbehörde)، اداره کار (Arbeitsbehörde) و همچنین آژانس کار (Die Agentur für Arbeit) که در سراسر جمهوری فدرال آلمان نمایندگی دارند، اخذ میگردد.

شرایط درخواست بلوکارت:

-متقاضیان کارت آبی باید یا دارای مدارک دانشگاهی از مراکز آموزش عالی آلمان باشند و یا در صورتیکه در خارج از آلمان تحصیل کرده اند، مدارک تحصیلی خود را به تایید سازمان های دولتی ذی ربط برسانندتا بتوانند به دنبال تحصیل در آلمان و یا به دنبال شغل باشند.

-کارت آبی به افرادی اعطا میگردد که توانسته باشند شغلی پیدا کنند که درآمد سالیانه آن 46.400 یورو (بدون کسر مالیات) باشد. البته اگر شغل آنها جز شغل هایی باشد که در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه هستند، داشتن درآمد سالیانه 37.752 یورو (بدون کسر مالیات) کفایت میکند. این شغل ها در حال حاضر عبارتند از:

متخصان علوم طبیعی (فیزیک، شیمی، بیولوژی و …)، آرشیتکت، مهندس (کلیه علوم مهندسی)، طراح فضای شهری، پزشک (به استثنای دندانپزشک) و متخصصان علوم کامپیوتر و فناوری ارتباطات.

-موافقت نامه سازمان کار آلمان (Die Bundesagentur für Arbeit)

 اگر متقاضی کارت آبی، تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان به پایان رسانده است، جهت دریافت کارت آبی، نیازی به موافقت نامه سازمان کار آلمان ندارد، در غیر این صورت، دریافت این مجوز الزامیست. اگر در ابتدا و قبل از مشغول به کار شدن، متقاضی یک دوره ی کارآموزی را باید پشت سر بگذارد (بیشتر در رشته های پزشکی و مهندسی و به منظور آماده کردن فرد)، مدارک و مجوزهای گذراندن این دوره های کارآموزی قبل از اعطای بلو کارت باید توسط متقاضی به اداره اتباع خارجی ارایه گردد.

 اداره اتباع خارجی هر ایالت فقط در صورتی مجاز است که برای متقاضی مهاجرت به آلمان، بلو کارت صادر کند، که آن متقاضی قبلا خود را در حوزه استحفاظی آن اداره اتباع خارجی، ثبت نام کرده باشد. به عبارت دیگر، متقاضیانی که خارج از آلمان هستند، نمیتوانند به صورت مستقیم و از خارج مرزهای آلمان درخواست کارت آبی برای اقامت در آلمان کنند، بلکه ابتدا باید درخواست ویزای کاری کنند (جهت درخواست ویزای کاری آلمان از طریق نمایندگان ویزا موندیال بر روی اینجا کلیک نمایید) و پس از دریافت ویزای کاری وارد آلمان شوند، سپس 6 ماه فرصت به آنها داده میشود تا شغلی بیابند که حداقل درآمد سالیانه را داشته باشد، در این مرحله متقاضی میتواند جهت درخواست کارت آبی اقدام نمایند.

 مهاجرت به آلمان و بلو کارت آلمان

مدارک لازم هنگام درخواست بلو کارت:

پاسپورت
یک قطعه عکس بیومتریک (35mm x 45mm)
ترجمه مدارک دانشگاهی
گواهی معتبرسازی تحصیلات دانشگاهی
ترجمه سوابق کاری در خارج از آلمان (در صورت وجود سابقه کاری)
قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری که به صورت ملموس از طرف یک شرکت به متقاضی ارایه شده لست.
فرم پر شده درخواست تمدید اقامت
در صورت لزوم، موافقت نامه سازمان کار آلمان(مراجعه شود به بالا)
در صورت لزوم تکمیل و ارایه فرمی که در آن شغل متقاضی تشریح شده باشد.
در صورتی که ابتدا متقاضی باید یک دوره کارآموزی بگذراند، باید مدرک مربوطه ارایه شود.
مدت اعتبار Blue Card چه قدر است؟









در ابتدا در صورت داشتن کلیه شرایط فوق، یک Blue Card که دارای اعتبار چهارساله است برای متقاضی صادر میشود. پس از 3 سال از تاریخ صدور Blue Card، در صورتی که متقاضی هم چنان مشغول به کار در آلمان باشد، میتواند درخواست اقامت دایم کند. اگر دارنده Blue Card دارای سطح زبان آلمانی حداقل B1 باشد، وی میتواند پس از 2 سال از تاریخ صدور Blue Card، درخواست اقامت دایم نماید.

منبع : www.bluecard-eu.de

 بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 مهاجرت به استرالیا - اقامت استرالیا - مهاجرت 

 

روستای ییلاقی و باصفای فردو

عنوان:در فصل بهار به کجا سفر کنیم؟

این نکات را برای سفر به خارج از کشور مد نظر قرار دهید

 بسیاری از خانواده ها تصمیم می گیرند تا به دید و بازدید از اقوام و خویشاوندان خارج نشین بروند و حداقل چند هفته ای در کنار عزیزان شان باشند. در این میان شاید بعضی از والدین هم تصمیم بگیرند که برای ملاقات با فرزندان خارج نشین راهی سفر بشوند.

گاهی این اقامت ها به مدت کوتاه محدود می شود و البته گاهی هم چندین و چند ماه ادامه می یابد و احتمال دارد که به دلیل ارتباطات طولانی تنش و دلخوری هایی پیش بیاید. از این رو اگر برای ملاقات با فرزندان یا سایر افراد خانواده در فکر سفر هستید و تجربه کافی در مورد اقامت در کشورهای خارجی ندارید، توصیه می شود که این نکات را مد نظر قرار دهید.

1.  مدت اقامت‌تان را طولانی نکنید و اگر چنین برنامه‌ای دارید، برای داشتن مسکن جداگانه اقدام کنید. اگر برای اجاره مسکن مشکل مالی دارید چاره‌ای نیست جز اینکه مدت اقامت را کوتاه‌مدت در نظر بگیرید.

2.  قبل از سفر نزد پزشک بروید و داروهای لازم را از داروخانه بگیرید چون اگر در سفر خارج از کشور دارویی را تمام کنید هیچ داروخانه‌ای بدون نسخه به شما دارو نمی‌فروشد. حتما قرص‌ها را بشمارید و کمی هم داروی اضافه‌تر همراه‌تان باشد.

3. حتما کتاب زیاد بخوانید و سعی کنید اطلاعات‌تان را در مورد کشوری که به آن سفر کرده‌اید و بستگان‌تان در آن اقامت دارند، بالا ببرید. به اخبار روز توجه داشته باشید و در جریان تحولات و موضوعات اطراف‌تان قرار بگیرید.

4. نکات منفی و غمگین زندگی‌تان را به همراه خود به خانه دیگران نبرید. غر نزنید. خیلی اظهارنظر نکنید. برای پر کردن اوقات فراغت خاطره بنویسید.

5. گوش‌هایتان را روی خیلی از مسائل ببندید. رازهای کوچک را از این خانه به آن خانه نبرید. در مسائل خانوادگی فرزندان‌تان دخالت نکنید. حتما عروس‌ را به چشم دختر و داماد را به چشم پسرتان ببینید. از جوان‌ها توقع نداشته باشید زودتر از موعد تجربه کافی داشته باشند. قبول کنید که دنیا تفاوت کرده است.

6. برنامه‌ای برای پیاده‌روی روزانه داشته باشید و از هوای آزاد و تازه استفاده کنید.
 سفر به خارج از کشور,سفر های خارجه

هنکام سفر, برنامه‌ای برای پیاده‌روی روزانه داشته باشید و از هوای آزاد و تازه استفاده کنید
  
7. در صورت امکان شیک و تمیز‌تر از قبل باشید. بستگان دوست دارند شما را سرحال، مرتب و شادتر از قبل ببینند.

8. آب زیاد بنوشید چون به شادابی شما کمک می‌کند. در هر خانه‌ای پارچ آب در نزدیکی خودتان داشته باشید و آن را مورد استفاده شخصی قرار دهید.

9. در طول روز طوری برنامه‌ریزی کنید که زیاد در دست و پای بستگان تان نباشید و خودتان برنامه‌ای مستقل ترتیب دهید.

10. نزد هر کدام از بستگان به اندازه مساوی بمانید و یکی را بر دیگری ترجیح ندهید. آنها نباید احساس کنند که در این زمینه بین شان تبعیض قائل شده‌اید.

11. وابسته نشوید. همیشه تعلقات و وابستگی‌هایتان را به‌طور مثبت نزد خودتان نگه دارید و هیجانات عاطفی زیادی از خودتان بروز ندهید. زیاد گریه نکنید.

12.طول سفر را طوری در نظر بگیرید که وقتی از پیش‌شان رفتید بگویند جایش خالی است؛ نه اینکه اینقدر اقامت‌تان طولانی شود که بگویند خوب شد بالاخره رفت سر خانه و زندگی خودش!

13. یک تلفن همراه اعتباری تهیه کنید و در کشور مورد نظر در کیف‌تان داشته باشید.

14. یک دفترچه کوچک با تمام آدرس‌ها و تلفن‌های ضروری در کیف‌تان قرار دهید. بعضی وقت‌ها زمانی که بیرون از خانه هستید خیلی به دردتان می‌خورد.

15. با چمدان سنگین سفر نکنید و کم‌کم فرزندان‌تان را عادت دهید که سوغاتی‌هایشان را برای اقوام پست کنند و در چمدان شما قرار ندهند چون همیشه امکان زمین خوردن شما با  بار  سنگین وجود دارد و به این ترتیب مزاحم سایر همراهان می‌شوید. اگر مرتب سفر می‌روید چمدان‌هایتان را هر چند سال یک‌بار عوض کنید و با چمدان کهنه راهی سفر نشوید.

16. قبل از سفر به تاریخ انقضای پاسپورت‌تان توجه داشته باشید و در صورت لزوم آن را به موقع تمدید کنید.
سفر,سفر رفتن,دانستنی های سفر

قبل از سفر به تاریخ انقضای پاسپورت‌تان توجه داشته باشید
 
17. بالاخره قبول داشته باشید که این وضعیت مهاجرت و جدایی از فرزندان فقط مشکل شخصی شما نیست و در قرن بیست و یکم، دنیا به سمتی می‌رود که در همه قاره‌ها ملیت‌های مختلف می‌توانند دوستانه در کنار هم زندگی کنند.
 
 
18. اگر می خواهید در زمینه سفر یک ایرانی به کشوری خارجی و مشکلات خانوادگی اش فیلمی را ببینید، «گذشته» را انتخاب کنید. در این فیلم احمد در ابتدا تصمیم می گیرد در هتل اقامت کند اما بعد تصمیمش عوض می شود، در خانه همسر سابقش می ماند و مشکلاتی را تجربه می کند.