عنوان: نکات مهم برای کسب اقامت دائم افراد دارای ویزای تحصیلی استرالیا
این مقاله درمورد گرفتن اقامت می باشد.
آیا می خواهید همزمان با تحصیل در استرالیا به کار هم مشغول شوید؟
در این صورت نه تنها درآمد کسب می کنید، بلکه با افراد محلی برخورد می کنید، انگلیسی خود را تقویت می کنید و مهارت های جدیدی می آموزید. در ادامه به برخی از رایج ترین پرسش و پاسخ های مربوط به کار پاره وقت پاسخ می گوییم.
آیا یافتن شغل پاره وقت آسان خواهد بود؟
بله – البته اگر از قدرت ابتکارعمل خود بهره ببرید و خیلی درباره کاری که انجام می دهید ایرادگیر نباشید. منتظر نمانید تا شغل ایده آل به شما رو کند (مخصوصاً کارهای نیمه وقت که اغلب حتی برایشان آگهی هم نمی دهند). فعال باشید: تلفن را بردارید، به شرکت های مختلف بروید، رزومه خود را به کارفرمایان بفرستید. استرالیایی ها به دانشجویانی که خودشان برای کار و سرمایه گذاری پیش قدم می شوند به خوبی پاسخ می دهند.
آیا ویزای جداگانه ای برای کار کردن نیازاست؟
اگر شما دانشجویی بین المللی باشید که مدت تحصیل در استرالیا ی شما بیش از سه ماه باشد، همزمان با درخواست گرفتن اقامت استرالیا برای ویزای دانشجویی اجازه کار نیز برای شما صادر می شود.
چند ساعت در هفته می توان کار کرد؟
در طول ترم دانشگاه های استرالیا بیست ساعت در هر هفته می توان کار کرد و در تعطیلات بین دو ترم به مدت نامحدود (تمام وقت) می توان مشغول به کار شد. به خاطر داشته باشید که حتما به کارفرمای خود اطلاع دهید که دانشجو هستید و نباید بیش از هفته ای بیست ساعت کار کنید. اداره مهاجرت به استرالیا تمام فعالیت های شما را زیر نظر دارد و ساعات کار اضافی ممکن است سبب ابطال ویزای دانشجویی شما و اخراج از استرالیا شود
چه شغل هایی برای دانشجویان وجود دارد؟
در حالت ایده آل، کاری نیمه وقت در زمینه تخصص خود خواهید یافت. اما در ابتدای کار شاید بهتر باشد به کار در هتل ها، رستوران ها، و سوپرمارکت ها فکر کنید یا به چیدن محصولات کشاورزی، رانندگی تاکسی یا مراقبت از سالمندان فکر کنید. تمام این کارها شما را با افراد جدیدی آشنا خواهد کرد و کمک می کند تا انگلیسی خود را بهتر کنید.
کجا به دنبال کار نیمه وقت بگردم؟
خوب، بهتر است خودتان پیش قدم شوید. اما در روزنامه های محلی هم می توانید آگهی های استخدامی را ببینید. مثلاً در آدلاید نسخه های روزهای یکشنبۀ روزنامۀ اَدوِرتایزر The Advertiser آگهی های استخدامی فراوانی دارد. همچنین می توانید وبسایت های کاریابی را مرور کنید، از جمله Seek, CareerOne, Coles, Woolworths آیا می توان به عنوان داوطلب (کارآموزی بدون دستمزد) کار کرد؟ بله، بسیاری از دانشجویان خارجی در استرالیا به صورت داوطلبانه کار می کنند زیرا می توانند از این راه فرصت های شغلی آینده خود را بیابند.
آیا کار پاره وقت هزینه های زندگی در استرالیا را پوشش می دهد؟
کار پاره وقت شاید هزینه زندگی در استرالیا را پوشش دهد اما مطمئناً به هزینه مسکن در استرالیا یا خوابگاه شما، تعداد ساعات کاری و میزان پولی که خرج می کنید بستگی دارد.
آیا حین تحصیل در استرالیا اجازه کار خواهم داشت؟
شما با داشتن ویزای دانشجویی می توانید حین تحصیل در استرالیا مشغول به کار نیز شوید. نوع ویزای دانشجویی شما به مقطع تحصیلی شما بستگی خواهد داشت که به صورت متقابل نوع ویزا کار و سرمایه گذاری شما تأثیرگذار خواهد بود. در بیشتر موارد دانشجو اجازه دارد در بازه زمانی آغاز تا پایان هر ترم ۴۰ ساعت در ۱۴ روز متوالی کار کند. در تعطیلات بین دو ترم به میزان نامحدود می توان کار کرد. قبل از شروع به تحصیل در استرالیا ممکن است بتوانید در کشور حضور داشته باشید، اما نمی توانید کار خود را شروع کنید. از زمان آغاز ترم به طور رسمی، دانشجو اجازه کار پیدا می کند. همچنین باید سطح نمرات کسب شده در حین تحصیل در استرالیا خوب باشد تا اجازه کار شما ادامه پیدا کندا
چه نوع کاری می توان انجام داد؟
به عنوان دانشجوی بین المللی می توانید در صنایع مختلف از جمله فروش، گردشگری، هتلداری، کشاورزی، بازاریابی، مشاغل استرالیا اداری و دفتری به صورت نیمه وقت یا پاره وقت مشغول به کارشوید. همچنین در صورتی که مدرک تحصیلی و سوابق کاری شما شرایط شغل مربوطه را برآورد، می توانید شغلی پاره وقت مربوط به رشته تحصیلی خودتان بیابید. علاوه براین ها می توانید به کارهای داوطلبانه بدون دستمزد یا کارآموزی های بدون دستمزد یا با دستمزد مشغول شوید. کارهای داوطلبانه یا بدون دستمزد در صورتی که سودی به اجتماع برساند یا برای سازمان های غیر انتفاعی انجام شود در محاسبه ساعات مجاز کاری شما وارد نمی شوند. برای این که بتوانید در استرالیا کار کنید باید حتما شماره پرونده مالیاتی داشته باشید.
کجا می توان به دنبال کار گشت؟
تمام منابعی که برای جستجوی شغل در اختیار دانشجویان استرالیایی است در اختیار دانشجویان خارجی نیز هست. در هر دانشگاه معمولاً بردی مخصوص آگهی های شغلی وجود دارد. همچنین می توانید از وبسایت های معروف جستجوی کار مانند seek.com.au و یا Australian JobSearch استفاده کنید. برخی از وبسایت ها به مشاغل مخصوص به رشته های تحصیلی خاصی اختصاص دارند از جمله pedestrian.tv که مربوط به دانشجویان دوره های ارتباطات، رسانه، موسیقی و هنر است. برخی شبکه های آموزش فنی و حرفه ای بر زمینه ای خاص تمرکز دارند مانند The Loop که شبکه ای آنلاین است برای حرفه ای ها، دانشجویان و کارفرمایان که پروفایل خودشان را آنجا می سازند و نمونه کارهایشان را آپلود می کنند و به دنبال کار می گردند. روزنامه های محلی نیز آگهی های کاری فراوانی دارند.
این مقاله درمورد تور تایلند می باشد.